Prodej bytu 3+1 s balkónem

Kopřivnice, Pod Zahradami
3 650 000 Kč
ID zakázky: BE24042
Včetně provize
Včetně právního servisu
Nabízíme k prodeji slunný byt v osobním vlastnictví s balkónem a prostorem pro šatnu o dispozici 3+1. Tento byt se nachází v III.NP šestipodlažního panelového domu v obci Kopřivnice, na ulici Pod Zahradami. Jeho celková rozloha činí 82,95m2 (včetně sklepa 2,76m2 a balkónu 4m2) a nabízí tak bydlení s veškerým komfortem.

V bytě se nachází chodba, obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice, kuchyně a koupelna s toaletou. Nespornou výhodou bytu jsou neprůchozí pokoje, díky kterým je možné využít rozložení jednotlivých místností dle potřeb rodiny. Dalším bonusem je prostorná kuchyně, do které se sejde celá rodina u nedělního oběda. Nelze opomenou chodbu, která se v zadní části rozšiřuje a nabízí tak místo pro šatnu, pracovnu, či kumbál na uložení sezónních věcí, sportovních potřeb apod. Vstup na balkón je z dětského pokoje.

V roce 2009 byt prošel úpravami, bytové jádro je zděné a kuchyně je vybavena spotřebiči – plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř. Byla podložena podlahová krytina, v bytovém jádru proběhla výměna rozvodů elektřiny (měď) a rozvodů vody (plast), také byla vyměněna původní dřevěná okna za plastová.

K bytu náleží sklepní kóje, k dispozici jsou také kočárkárna, kolárna, prádelna a sušárna.

Náklady na bydlení činí 4.668,-Kč + energie

Lokalita

Kopřivnice, Pod Zahradami

Detaily prodeje

Stavba

Plocha

Energetická náročnost

Podlaží

Vybavení

Bona Electa s.r.o

©2024 BonaElecta.cz