Prodej bytu 3+1 s lodžií

Kopřivnice, Pod Morávií
3 150 000 Kč
ID zakázky: BE24035
Včetně provize
Včetně právního servisu
Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Kopřivnici, na ulici Pod Morávií.

Byt se nachází ve 12. patře třináctipodlažního panelového domu a nabízí komfortní bydlení s užitnou plochou 77,51 m². Podlahová plocha bytu je 73,1 m² a lodžie má rozlohu 4,41 m².

Před přibližně 20 lety byt prošel úpravami – koupelna byla rozšířena o původní chodbu a díky zvětšenému prostoru zde byla instalována velká rohová vana. Rozšíření zároveň umožnilo vytvořit neprůchozí ložnici. Bytové jádro je zděné a kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s plynovou varnou deskou a vestavěnou elektrickou troubou.

Centrální část bytu tvoří obývací pokoj, který je propojen s kuchyní průchodem. Za kuchyní se nachází ložnice, ze které je vstup na zasklenou lodžii, nabízející relaxační prostor a příjemný výhled do okolí. Ze vstupní chodby je přístup do dětského pokoje, koupelny s vanou a na toaletu. Byt disponuje velkorysými úložnými prostory ve vestavěných skříních. K bytu náleží také sklepní kóje a společné prostory jako kočárkárna, kolárna, prádelna a sušárna.

Celý dům prošel kompletní revitalizací, včetně zateplení, výměny oken za plastová a instalace nové střechy, což přispívá ke komfortnímu bydlení.

Měsíční náklady na bydlení pro rodinu s dětmi činí 6.313 Kč + energie.

Lokalita

Kopřivnice, Pod Morávií

Detaily prodeje

Stavba

Plocha

Energetická náročnost

Podlaží

Vybavení

Bona Electa s.r.o

©2024 BonaElecta.cz